A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотниківська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Сторінка на стадії наповнення

Дата: від до Скинути

Увага платникам податків

Шановні платники податків! Інформуємо, що у звʼязку з прийняттям Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану»  відновлено відповідальність за порушення вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг». Зокрема: З 01.08.2023 застосування штрафних (фінансових) санкцій відновлено стосовно суб’єктів господарювання, що здійснюють свою діяльність у сферах купівлі/продажу іноземної валюти, організації та проведення азартних ігор, за порушення, вчинені до та під час воєнного стану. З 01.10.2023 застосування штрафних (фінансових) санкцій відновлено стосовно всіх суб’єктів господарювання, що здійснюють свою діяльність у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, з повним скасуванням відповідальності за порушення, вчинені з 01.01.2022 по 30.09.2023 включно. Звільнення не поширюється на суб’єктів господарювання, що здійснюють торгівлю підакцизними товарами або діяльність у сферах купівлі/продажу іноземної валюти, організації та проведення азартних ігор. Пам’ятайте, що умовою дотримання законодавства у сфері застосування РРО/ПРРО є реєстрація РРО та/або ПРРО в контролюючому органі. Процедури реєстрації РРО/ПРРО встановлені порядками, затвердженими наказом Міністерства фінансів України від 14.06.2016 № 547 «Про затвердження порядків щодо реєстрації реєстраторів розрахункових операцій та книг обліку розрахункових операцій», зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 05.07.2016 за № 918/29048 тут. Форми для реєстрації ПРРО та інструкції щодо їх заповнення знаходяться тут. ДПС пропонує до застосування безоплатне ПРРО від ДПС, функціонал якого відповідає законодавчим вимогам, а придбання, оновлення та застосування не потребує витрат та спеціальних навичок користувача. ПРРО від ДПС, як і всі інші ПРРО, підлягає реєстрації в контролюючому органі. Завантажити ПРРО від ДПС можна тут.   Більше новин – на офіційному вебпорталі Державної податкової служби України http://tax.gov.ua та субсайті ГУ ДПС у Тернопільській області http://tr.tax.gov.ua     ГУ ДПС у Тернопільській області

14:32 22.08.2023

Забудь все, що ти знаєш про перевірку сайтів!

База шахрайських сайтів – результат щоденного моніторингу, проведеного експертами Асоціації ЄМА, а також завдяки інформації, що надходить від служб безпеки банків, платіжних сервісів, кіберполіції та перевіреної інформації, залишеної користувачами через функціонал «Заявити про інцидент».

11:37 08.08.2023

З Днем медичного працівника

Шановні медичні працівники Золотниківської територіальної громади! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника. Ваша професія завжди була і залишається однією із найблагородніших, адже своєю щоденною сумлінною працею Ви оберігаєте найбільший Господній дар – людське життя! Ваш високий професіоналізм, жертовність та самовіддане служіння обраній справі вселяють надію на швидке одужання, допомагають у зціленні найважчих недуг. І вдень, і вночі Ви, ризикуючи власним здоров’ям і життям, залишивши вдома родини, працюєте для порятунку десятків сотень людських життів. Бажаємо міцного здоров’я, наснаги, миру, добра, сімейного затишку та благополуччя Вам і Вашим родинам!                                                                                

12:31 27.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь