A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотниківська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно - екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Золотниківської сільської ради

Дата: 18.03.2020 16:44
Кількість переглядів: 871

Фото без опису

Фото без опису

                                                             УКРАЇНА

                               ЗОЛОТНИКІВСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА                           

       ТЕРЕБОВЛЯНСЬКОГО РАЙОНУ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

вул. Містечко 25, с.Золотники 48115,  тел.(03551) 3-11-42, 3-11-44, факс 3-11-42

e-mail: 04394585@mail.gov.ua           Код ЄДРПОУ   04394585

Фото без опису

 

 

Комісія з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних

 

 

ситуацій

 

ПРОТОКОЛ № 3

 

 позачергового засідання місцевої комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого комітету

Золотниківської сільської  ради

 

   с. Золотники                                                                     18 березня 2020 року.        

                           

Головує :            - сільський голова - голова місцевої комісії з ПТЕБ та НС  виконавчого комітету Золотниківської сільської ради  - Бугай Д.О.

 

Секретар :          - завідувач військово – облікового бюро -  секретар комісії з ПТЕБ та НС  виконавчого комітету Золотниківської сільської ради   Лагошняк Л.Т.

 

Присутні :          -  заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих

                            органів ради - заступник голови комісії ПТЕБ та НС 

                            виконавчого комітету Золотниківської сільської ради

                            Данилишин М.І .

 

                              -  начальник Золотниківської місцевої пожежної команди    _

                                заступник голови комісії ПТЕБ та НС   виконавчого

                              комітету     Золотниківської сільської ради Барський Я.А.;

 

  •  начальник відділу з освіти,культури,молоді,спорту та туризму Золотниківської сільської ради- член  місцевої комісії місцевої комісії. з ПТЕБ та НС     виконавчого комітету Золотниківської сільської ради  Кузьменюк О.І.;

 

  • заступник  начальника Теребовлянського  ВП ГУНП в Тернопільській області  Горбяк В.М.

 

  • спеціаліст  І категорії юрисконсульт Золотниківської сільської ради  Паньків В.І.

 

  •   старости населених пунктів – члени  місцевої комісії. з ПТЕБ та НС    виконавчого комітету Золотниківської сільської ради  (за     списком).

            

  • керівники структурних підрозділів сільської  ради, які не входять у склад місцевої комісії питань ТЕБ та НС,

 

                          -  в.о.головного лікаря КУ ТРР „Золотниківська  районна

                             лікарня” – Рудик В.З;

 

                          -   лікар  загальної практики  сімейний лікар  Турчак М.Т.

 

 

ПОРЯДОК  ДЕННИЙ:

 

1.Про додаткові та обмежувальні заходи щодо запобігання занесенню і поширенню на території населених пунктів Золотниківської сільської ради об’єднаної територіальної громади гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19.

 

Доповідали:

 

  - сільський голова - голова місцевої комісії з ПТЕБ та НС  виконавчого

комітету     Золотниківської сільської ради  - Бугай Д.О.

 

-  в.о.головного лікаря КУ ТРР „Золотниківська  районна лікарня” – Рудик В.З;

 

-   лікар  загальної практики  сімейний лікар  Турчак М.Т.

 

-спеціаліст  І категорії юрисконсульт Золотниківської сільської ради  Паньків В.І.

 

-заступник  начальника Теребовлянського  ВП ГУНП в Тернопільській області  Горбяк В.М.

 

2. Про роботу підприємств, установ та закладів Золотниківської сільської  ради під час карантинного режиму та режиму підвищеної готовності місцевої  ланки Теребовлянської районної ланки Тернопільської територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту.

 

 Доповідали:

 

- керівники структурних підрозділів Золотниківської сільської  ради.

 

СЛУХАЛИ:

 

  1.   Про додаткові та обмежувальні заходи щодо запобігання занесенню і поширенню на території населених пунктів Золотниківської сільської ради  об’єднаної територіальної громади гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19.

 

Бугай Д.О.ознайомив членів комісії із ситуацією яка склалася в Україні щодо запобігання занесенню і поширенню гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19 і введення додаткових та обмежувальних заходів на території  населених пунктів громади.

 

Рудик В.З. -  доповів про ситуацію в районі та   Золотниківській  громаді щодо вжиття можливих заходів щодо запобігання занесенню і поширенню гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19. Повідомив  про забезпеченість  апаратами   штучного дихання у районній лікарні .

 

Турчак М.Т.доповів про ряд дієвих заходів, які необхідно вжити терміново щодо запобігання занесенню і поширенню коронавірусу COVID-19 на територію населених пунктів громади. Також звернувся з клопотанням щодо виділення коштів з сільського бюджету для закупівлі засобів захисту персоналу первинної медицини на випадок оперативного контакту з можливими хворими і носіями COVID-19.

 

Данилишин М.І.доповів про можливі ризики виникнення надзвичайної ситуації природного характеру, спричиненої можливим занесенням і поширенням на території  населених пунктів Золотниківської громади гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19 та порядок роботи в режимі підвищеної готовності місцевої  ланки Теребовлянської районної ланки Тернопільської територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту.

 

Горбяк В.М.- доповів , що на територію Теребовлянського району станом на 9:00 годин 18.03.2020 року повернулось  120 громадян .Всі вони знаходяться під контролем. Необхідно вживати заходів  в першу чергу із самоізоляції, проводити роз’яснювальну роботу серед населення на попередження   випадків можливого зараження, дотримуватись вимог постанови Кабінету Міністрів України від  11 березня 2020 року №211 “Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19”,   із внесеними змінами  постановою Кабінету Міністрів України від 16 березня 2020 року за № 215.

 

Паньків В.І.- доповів про  адміністративну та кримінальну відповідальність за невиконання  вимог чинного законодавста з запобігання занесенню і поширенню гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19 і введення додаткових та обмежувальних заходів на території  населених пунктів громади. Крім того,  з введеним в дію Законом України  «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України,спрямованих на запобігання виникнення і поширення корона вірусної хвороби COVID-19» опублікованого в газеті   Голос України від 17.03.2020 р. за  № 51.

 

ВИРІШИЛИ:

 

1.Керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року №211 “Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19”,   із внесеними змінами  постановою Кабінету Міністрів України від 16 березня 2020 року за № 215,з урахуванням рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 10 березня 2020р. ,та з метою вжиття додаткових та обмежувальних заходів на території населених пунктів Золотниківської сільської  ради ОТГ заборонити:

 1.1) з 00 год. 01 хв. 19 березня 2020 р. до 3 квітня 2020 р.  проведення всіх масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів, у яких бере участь понад 10 осіб, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування

Термін виконання: до стабілізації епідемічної ситуації або особливого розпорядження.

 

1.2) з 00 год. 01 хв. 19 березня 2020 р. до 3 квітня 2020 р. роботу суб’єктів господарювання, яка передбачає приймання відвідувачів, зокрема закладів громадського харчування (ресторанів, кафе ,тощо), торговельно-розважальних центрів, інших закладів розважальної діяльності, , закладів культури, освіти, торговельного і побутового обслуговування населення, крім роздрібної торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення,дезінфікуючими засобами, засобами зв’язку, провадження банківської та страхової діяльності,станцій технічного обслуговування автомобілів, а також торговельної діяльності і діяльності з надання послуг з громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту;

Термін виконання: до стабілізації епідемічної ситуації або особливого розпорядження.

1.3) з 00 год. 01 хв. 19 березня 2020 р. до 3 квітня 2020 р.:

-регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у приміському, міжміському внутрішньообласному і міжобласному сполученні (крім перевезення легковими автомобілями);

-перевезення понад 10 пасажирів одночасно в одному транспортному засобі , що здійснює регулярні пасажирські перевезення на  маршрутах у звичайному режимі руху;

-перевезення понад 10 пасажирів одночасно в автобусах, які виконують регулярні пасажирські перевезення на  автобусних маршрутах в режимі маршрутного таксі;

-заїзд на територію автостанцій автобусів, які здійснюють перевезення пасажирів у приміському, міжміському внутрішньообласному і міжобласному сполученні, та реалізацію власниками автостанцій квитків автомобільним перевізникам, які виконують такі перевезення;

Термін виконання: до стабілізації епідемічної ситуації або особливого розпорядження.

1.4). Обмеження доступу до адміністративних приміщень старостинських округів Золотниківської сільської ради (за окремим графіком).                                               

Термін виконання:  до стабілізації епідемічної ситуації або особливого розпорядження.

1.5). Обмеження  відрядження працівників.

                                                                    Термін виконання:  до 

                                                                    стабілізації епідемічної ситуації

                                                                    або особливого розпорядження.

 

1.6). Обмежити доступ надавачів комунальних послуг та центрів надання адміністративних послуг до центрів обслуговування клієнтів. Максимально перевести обслуговування клієнтів в он-лайн режим.(за окремим графіком)

 

                                                                    Термін виконання:  до 

                                                                    стабілізації епідемічної ситуації

                                                                    або особливого розпорядження.

 

1.7). Тимчасово обмежити доступ до державних установ (за окремим  графіком).

Термін виконання: до стабілізації епідемічної ситуації або особливого розпорядження

                                                                    Термін виконання:  до 

                                                                    стабілізації епідемічної ситуації

                                                                    або особливого розпорядження

 

2. Депутатам рекомендувати обмежити прийоми громадян та тимчасово скасувати зустрічі з великою кількістю виборців.

 

                                                                    Термін виконання:  до 

                                                                    стабілізації епідемічної ситуації

                                                                    або особливого розпорядження.

 

  1.   Прийом звернень громадян проводити  через відповідні скриньки ,
    електронну пошту,мобільний зв'язок.

                                                                    Термін виконання:  до 

                                                                    стабілізації епідемічної ситуації

                                                                    або особливого розпорядження.

 

4. Проводити   постійний моніторинг стану життєзабезпечення одиноких осіб похилого віку, позбавлених стороннього догляду та інших соціально-незахищених верств населення.

 

                                                                    Термін виконання: до 

                                                                    стабілізації епідемічної ситуації

                                                                    або особливого розпорядження

 

5.Рекомендувати суб’єктам підприємницької діяльності  що проводять діяльність на території населених пунктів Золотниківської сільської ради  обладнати окремі  палати з тимчасової ізоляції  на місцях для обсервації.

                                                              

                                                                       Термін виконання: до 

                                                                    стабілізації епідемічної ситуації

                                                                    або особливого розпорядження

 

6. Рекомендувати  жителям населених пунктів Золотниківської сільської ради  без потреби  не подорожувати  та обмежити пересування між населеними пунктами  на адміністративних територіях Золотниківської сільської ради .

                                                                         Термін виконання: до 

                                                                    стабілізації епідемічної ситуації

                                                                    або особливого розпорядження

 

7. Запровадити дистанційний режим роботи працівників, та обмежити дозволені збори людей у групах до 10 осіб.

                                                                    Термін виконання: до 

                                                                    стабілізації епідемічної ситуації

                                                                    або особливого розпорядження.

 

8.Попередити керівників закладів, установ, організацій, незалежно від форми власності та підпорядкування а також інших суб’єктів підприємницької діяльності про персональну відповідальність за невиконання протокольного рішення згідно з чинним законодавством України.

 

                                                                    Термін виконання: до 

                                                                    стабілізації епідемічної ситуації

                                                                    або особливого розпорядження.

   

9. У випадку  виявлення  спалаху коронавірусу COVID-19 на території населених пунктів громади  Теребовлянським районним відділом Державної установи « Тернопільський обласний лабораторний центр  МОЗ України»

бути готовим до проведення ряду дезинфікуючих заходів  в місці виявлення  спалаху.

                                                                    Термін виконання: до 

                                                                    стабілізації епідемічної ситуації

                                                                    або особливого розпорядження.

   

 

10. Скасувати до особливого розпорядження проведення особистих прийомів громадян керівним складом, апаратом та в усіх структурних підрозділах Золотниківської сільської  ради.

                                                                      Термін виконання: до 

                                                                    стабілізації епідемічної ситуації

                                                                    або особливого розпорядження.

 

11.Розмістити на дошках оголошень ,соціальній мережі,вебсайті громади  контактні телефони з  надання  консультацій населенню

                                                                    Термін виконання: до 

                                                                    стабілізації епідемічної ситуації

                                                                    або особливого розпорядження

 

Голосували :

 

1.Про додаткові та обмежувальні заходи щодо запобігання занесенню і поширенню на території населених пунктів Золотниківської сільської ради об’єднаної територіальної громади гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19.

 

ЗА  - « 22 »  , ПРОТИ – « 0», УТРИМАЛИСЬ – « 0».

  

СЛУХАЛИ:

 

2.Про роботу підприємств, установ та закладів Золотниківської сільської  ради під час карантинного режиму та режиму підвищеної готовності місцевої  ланки Теребовлянської районної ланки Тернопільської територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту.

 

 Бугай Д.О. – наголосив про необхідність введення обмежувальних заходів у здійснювальній персоналом роботі, шляхом встановлення чергового робочого режиму в Золотниківській  ОТГ.

 

Керівники структурних підрозділів  Золотниківської сільської ради: - надали пропозиції щодо врегулювання робочого режиму у черговому порядку під час карантинного режиму.

 

ВИРІШИЛИ:

 

1.Під час карантинного режиму, встановити роботу структурних підрозділів Золотниківської сільської  ради в черговому порядку для кожного підрозділу за особистим графіком та в дистанційному режимі виконання посадових обов’язків

 

Голосували :

 

ЗА  - « 22»  , ПРОТИ – « 0», УТРИМАЛИСЬ – « 0».

 

     На виконання заходів вказаних у  протоколі засідання місцевої комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Золотниківської сільської  ради   сільському голові Бугай Д.О.,  видати  відповідне розпорядження з висвітленням в засобах масової інформації .                                                                 

 

Сільський  голова  - голова місцевої

комісії з ПТЕБ та НС

Золотниківської сільської ради                                Бугай Данило

 

Секретар комісії                                                               Лагошняк Людмила

 

 

Протокол  вела   _______      Людмила Лагошняк

 

 

https://drive.google.com/drive/folders/1J2sPpEyjCxS_A1mu35zlpwIBHkbtSRTS?usp=sharing



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь