A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотниківська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Представниками програми DOBRE 20 січня було проведено тренінг для Ґендерно бюджетної групи Золотниківської сільської ради

Дата: 21.01.2020 14:10
Кількість переглядів: 527

Національний Демократичний Інститут (НДІ) є одним із виконавчих партнерів Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)».

Мета діяльності НДІ - підвищення рівня залучення жінок у процеси прийняття рішень та громадське життя в цілому. В рамках Програми DOBRE НДІ має декілька напрямків роботи, а саме: навчання місцевих лідерів з питань ґендерної-орієнтованого бюджетування (ҐОБ), проведення тренінгів для жінок з розвитку лідерських навичок, підвищення громадського розуміння переваг політичної участі жінок, розбудова міжпартійної та міжсекторальної мережі жінок-лідерок.

Ґендерно-орієнтоване бюджетування є одним із способів, за допомогою якого місцева влада може краще розуміти потреби громадян та надавати ефективні послуги, спрямовані на вирішення цих потреб.

Метою застосування інструменту ҐОБ є збільшення можливостей громадян брати участь у місцевому плануванні та формуванні бюджетів, а також збільшення ефективності використання бюджетних коштів, яке відповідатиме реальним потребам громади.

20 січня було проведено тренінг для 20 січня було проведено тренінг для Ґендерно бюджетної групи Золотниківської громади на тему : “Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)”. Захід проводили тренери проекту NDI Біла Христина та Тарасенко Наталія.

Приймали участь представники Ґендерно бюджетної групи Золотниківської сільської ради.

Під час тренінгу тренери детально розповіли та обговорили чимало питань з яких, переваги управління та бюджетування за результатами; Ґендерний підхід як ефективний інструмент управління громадою;Ґендерна рівність вимірюється рівністю можливостей; Гендерне інтегрування;

По завершенню заходу учасники подякували за теоретичні знання.

https://drive.google.com/open?id=11ioeGd6MvQyql9TChVqxGogRUD2rag-h

Захід проведено у рамках Програми "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність"(DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь