A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотниківська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

23 березня 2017 року о 12.00 відбувся схід громадян у приміщенні Золотниківського будинку культури

Дата: 06.04.2017 14:06
Кількість переглядів: 1136

        “Краще радитися перед діями, а ніж потім роздумувати над ними”

Демокріт

 

Саме такими словами мудрого філософа розпочав зустріч голова Золотниківської сільської ради Д. О. Бугай з жителями Золотниківської об'єднаної територіальної громади. До відома присутніх було наведено дані щодо фінансової та господарської діяльності Данила Орестовича на посаді голови Золотниківської сільської ради.

У своєму виступі керівник детально зупинився на найбільш актуальних проблемах на сьогодні у громаді, а саме: медицині, освіті, культурі, якості доріг, благоустрої довкілля.

Гостро постало питання про приєднання Золотниківської ОТГ до Бережанського госпітального округу, що викликало бурхливу хвилю невдоволення мешканців громади. Детальніше про рівневу медицину проінформував головний лікар Золотниківської районної лікарні Андрій Васильович Савіцький, який підтвердив дані щодо вище вказаного розподілу госпітальних округів. Зазначеним розпорядженням породжується напруга в громаді і незадоволення усіх її жителів. Таку перспективу населення вважає неприпустимою, про що одноголосно заявили присутні на зустрічі. Актуальним мешканці вважають приєднання їх до Тернопільського госпітального округу. Як прояв незгоди було вирішено написати лита-звернення до відповідних відомств.

Детально про освіту та культуру Золотниківщини розповіла начальник віддділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Ольга Іванівна Кузьменюк.

Завершуюши зустріч, голова громади представив відеозвіт щодо своєї проектної діяльності, а також закликав жителів до активної участі у благоустрої своїх населених пунктів.

Захід пройшов у доброзичливій та дружній атмосфері, учасники сходу радо брали участь у розмові, висували перспективні плани та ідеї для кращого спільного майбутнього.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь