A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотниківська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Відкрито віддалене робоче місце для фахівців Пенсійного фонду

Дата: 12.12.2017 12:59
Кількість переглядів: 1062

        З метою створення належних умов для обслуговування громадян та надання роз’яснень і консультацій з питань пенсійного забезпечення 12 грудня у с. Золотники у приміщенні сільської ради відкрито віддалене робоче місце для фахівців Теребовлянського об’єднаного управління  Пенсійного фонду України Тернопільської області.

 Фото без опису  Фото без опису

    Відповідно до Постанови Пенсійного фонду України №3-1 від 24.02.2017 р., спеціалісти Теребовлянського об`єднаного управління Пенсійного фонду України надаватимуть такі послуги :
1) здійснення прийому замовлень на видачу довідок про розмір пенсії, про перебування на обліку застрахованих осіб, оригіналів трудових книжок;
2) допомога в заповненні та прийом анкети для виготовлення пенсійного посвідчення та видача пенсійних посвідчень;
3) консультації, роз’яснення щодо застосування законодавства про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування, пенсійне забезпечення прав та обов’язків платників єдиного соціального внеску та застрахованих осіб;
4) організація прийому документів для проведення попередньої правової оцінки права особи на призначення пенсії, її перерахунок;
5) прийом заяв про надання допомоги у витребуванні документів, необхідних для підтвердження страхового стажу, заробітної плати для призначення (перерахунку) пенсій, інші послуги.

«Пенсійників, представників виконавчої влади й місцевого самоврядування об’єднала спільна мета – наблизити до якомога більшої кількості громадян пенсійні послуги. Відтепер мешканці Золотниківської ОТГ матимуть можливість отримувати пенсійні послуги не відвідуючи районного центру», - зазначив голова Теребовлянської районної державної адміністрації Юрій Ништа під час урочистої події.
«Щиро вдячний керівництву громади, яке забезпечило належні умови для забезпечення доступу людей похилого віку до отримання соціальних послуг Пенсійного фонду України», - додав Юрій Михайлович.

У заході також взяли участь начальник Головного управління Пенсійного фонду в Тернопільській області Ігор Москалик, голова Золотниківської сільської ради Данило Бугай, начальник Теребовлянського об’єднаного управління Людмила Сідляр, заступник начальника Теребовлянського об’єднаного управління Галина Бойко, регіональний спеціаліст компанії  SKL International Олег Білоус.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь